Breath of Life
follow Dboard review entry linkies about


Yuyaa // 18 yo // engineering and computer science student
template by : leejaehyun
New Skin
Sunday, 23 December 2012 • 14:53 • 0 comments


Assalamualaikum and annyeong peeps!!
sebenarnya kan,, post ne takde pape pun. saja nak cakap yang aku dah tukar skin baru. memang hobi aku sekarang ne tukar skin macam tukar baju. tapi,, sebelum ne tak delah pulak ak nak buat post psl skin baru kan? haha. ak buad post ne sbb ak nak berbangga cket. this skin originally from me. muahehehe. sbb tu nak pergi heboh satu negara ne. muahehe. sbb ak jarang gne skin yang ak buat. dulu ad lah ak buat skin, tapi, sekarang dah pencen. and bila buat skin ne, rasa kekok pulak. rasa macam tak pernah buat skin sendiri. kepala otak blank and terpaksa cari tutorial. tapi,, ak puas hatilah kot dengan skin yang ak yang baru ne. aku try buat as simple as possible. dah tak nak yang sdebar trpisah dr body tu. hehe. rasa cantik yg macam nelah pulak kan. by the way, thanks a lot to Wana untuk tuto and Aina for header. thanks a lot. kalau tidak ada anda, mungkin,, tak jadilah kot skin macam ne. and this is inspiration by Aina. bila aku tengok header dy, ak rasa, ak nak try buat skin baru yang simple. sbb header dy, simple but awesome. ak suka. ok lah. thats all. nk pergi buat Golden Holiday yang bertimbun. tak siap lagi. Fighting For SPM !!! chaiyok!! hehe


ThankGyu !!!



PAST
FUTURE