Breath of Life
follow Dboard review entry linkies about


Yuyaa // 18 yo // engineering and computer science student
template by : leejaehyun
MAMA 2012
Saturday, 1 December 2012 • 09:47 • 0 comments

Annyeong peeps! ok. straight to da point. malas nak intro panjang! sape tengok MAMA semalam? ok. freaking awesome BigBang punya persembahan. Big Bang je lah yang ohsemm nyer. Yupt. Big Bang freaking daebak !! tu je yaang aku boleh kata. i'm waiting in front of lappy for 5-6 hours just for Big Bang ! seriously ! and its worth to! sbb Big Bang freaking awesome !! by the way,, ade yang tgk streaming then rewatch balik kat 8tv tak? mesti ade kan? dy ade cut tak mana2 persembahan? hewhew. saje je tanya. and this year MAMA kinda boring compared to last year one lah. MAMA 2011 freaking daebak ! tahun ne jadi daebakk sebab Big Bang jer! LOL. tapi,, seriously lah! and its a lil bit dissapointed because 2ne1 wasn't there and actually they deserve the award. and those group who went on sold out world tour aren't the best global group according to MAMA. you know what i mean rite? that 2ne1 and Big Bang ! ticket dorang sume sold out! tapi,, they aren't best global group! what da heck! tapi,, its okaylah sbb Big Bang menag 3awards dah. plus GD satu. then YG FAMILY dapat 8 awards sumer. PSY + EPIK HIGH + GD + BIG BANG ! sume lapan. yes,, i'm proud to be one of #YGSTAN !!! yuhuu!!! PROUD TO BE VIP, BLACKJACK !!! PSYCHO?? tak kot. aku mnat biase2 je PSY.. HIGH SKOOL pun,, aku biase2 je. aku ne peminat setia BIG BANG + 2NE1 jer. yang lain,, minat biase2 saje. by the way, naseb baek NU'EST tak de kat MAMA semalam. kalau ade semalam, maybe aku akn lupakan BIG BANG aku dah kut ! 
ok. always #YGFAMILY =1TYM, 2NE1, Big Bang, Gummy, Jinusean, Masta Wu, Moogadang, PSY, Se7en, Tablo, Epik High, YG #YGSTAN !! ok. stop pasal YG. sambung MAMA. congrats to all winner !! Super Junior pun daebakk jugak. once again,, congrats to all winner !!


ok. this GD and SOLAR gangnam style sbgai penutup bebelan aku yang mengarut ne.


chiou~~ haev a blast chingu!!






PAST
FUTURE