Breath of Life
follow Dboard review entry linkies about


Yuyaa // 18 yo // engineering and computer science student
template by : leejaehyun
I'm So Sorry
Wednesday, 19 December 2012 • 23:26 • 0 comments

assalamualaikum peeps.
erm,, entry ne khas buat sesape yang tag ak untuk GA atau mana segmen oke. buat masa sekarang ne ak mmg tk ley nk join GA or segmen. bukan apa, kalau nak join GA kna like sana,, like sini . eh2,, bukan tak nak like or follow dorang taw, jangan salah faham pulak. ne sebab line internet yang dah macam siput. kalau internet ne oke je,, ak akan join jer. tp,, alahai~~ dengan siput pun cepat siput lagi taw. luls. ok lah. a lot of sorry kat Hyunae and Mrs.KimBaekHyun tu taw. sorry sangat2. ok. nak pergi tgk citer jap. babaii~~




PAST
FUTURE