Breath of Life
follow Dboard review entry linkies about


Yuyaa // 18 yo // engineering and computer science student
template by : leejaehyun
L.O.V.E's story
Thursday, 15 November 2012 • 17:44 • 0 comments

holla,, sekarang ne,, ak kerap lah jugakkan update blog.. entahlah.. kalau cuti panjang macam ne, mmg mood berblogginglah.. kalau weekend minggu sekolah, jgn harap ak nk bukak blog.. twitter duoplohpat jam. haha. bila cuti baru ad feel berblogging. btw,, sorry to say, maybe this week, post ak akn pasal Kpop jer kot.. sbb skang ne mood kpop. tambah2 sekarang ni ak sdg gilakn satu band ne.. NU'EST. tp, BigBang still lg number1.. 2ne1 number 2, infinite number3. and beast and UKiss and Ft.Island! haha. 
ok. back to the story.
actually, ak baru knl jer NU'EST ne.. tgk dalam epop. macam biasa, ak tk ambik kisah sangat. dah ak tk minat kan. oklah. masa belek epop tu, ak berkenan kat Aron. sampai masa belajar Bio, ad perkataan Aronchima kan,,then ak tukar kat buku tu, jadik Aronkema. haha. masa ak giler Aronlah tu. ok. ak tk gilakan Aaron Aziz ok. then sampailah one day tu, ak bukak utube. cari video kpop banyak. ak cari lagu TeenTop,, lagu NU'EST and so on. ok. mmg tujuan ak nk donlod lagu Face pon masa tu. lepas tengok lagu Not Over You tu,, ak terus jadik giler cket. maaflah. ak tk leh benda sweet2 ne.. yaah! i found it sweet! kalau korang tak tawlah kan. laen orang, lain hatinya.. hehe. and my bias dah bertukar.. ak jadi minat Ren pulak masa tu. ok. ramai cakap Ren macam pompuan. ak pon totally agree. 100% agree. tapi dia ad charm lah! cehh! a guy who is much prettier than me ----> Ren! kalau dia dan Kevin Ukiss tu, nampak dia lagi pompuan. tapi, suara tk selembut Kevin ok. Ehem,, my ultimate bias still GD ok. abang GD ak, ak syg sampai bila2 lah.. cewwwahhh!! then tadi tgklah citer NU'EST  L.O.V.E Story. and Ren tak delah mcam pompuan sangat. and that BaekHo,, ak suka dia. dia nampak manly gitu, tapi actually tak pun.. tgk cite tu macam tgk unmeatured guys who try to act meatured! thats how they are! *ok. ak taw broken engrlish. but, do i look like i care* haha. sesuailah dengan umur doramg tu kan.. 17 thun baru. yg plg tua pun baru 19. patutlah tk mecedkan. btw,, let me intro u all to my bias, a guy who is much prettier than a model.
.
.
.
.
.
.
.
.
this is Choi Minki aka Ren. 
the beautiful guy ever. lawan dengan Aishwarya Rai pun boleh menang dy kut
another him.. comelll~~ *fainted* 

ok. sini nampak manly sikit. sikit jer taw..

my beautiful boy! haha

ok. ak plg suka yang ne. suka tgk muka dy yg brubah ttbe.. haha
that cute and manly Baekho with my beautiful boy! haha
mesti Ren cakap 'lepaslah' haha
 .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ok. done with this post! hehe. nak pergi stalk gambar NU'EST pulak.. honestly, ak pun kekadang kompius jugak,, Ren ne pompuan ke laki? laki tulen ke? or maknyah? haha. tapi, dead srious, dia comell !! sorry to say, dia lagi comel dari Dongho. hehe. tapi ak syg Dongho lagi!

p/s: L.O.V.E tu nama fanclub NU'EST. thats why its L.O.V.E's story! haha



PAST
FUTURE