Breath of Life
follow Dboard review entry linkies about


Yuyaa // 18 yo // engineering and computer science student
template by : leejaehyun
Segmen : We're Kpop Bloggers
Thursday, 31 May 2012 • 02:36 • 2 comments




hye2 peeps.. malam ne ak nk join tu,, segmen kat atas tu. hehe. for ur information lah, ak mmg mnt gler2 kpop ne. hehe. ok lah, korang nak join jgak?? click jer banner kat bawah tu. and then, korang jawab jer soklan dy. sonang kan??



 syarat-syarat

1. Ada blog dan warganegara malaysia.
2. Lelaki atau perempuan. Selain dari itu tidak diterima.
3. Follow blog Tieqa & Yeol-na dan like page INI
4. Buat entry bertajuk " Segmen : We're Kpop Bloggers". Kemudian,
letak banner di atas dan linkkan ke entry ini.
5. Jawab soalan yang diberikan.
6. Letak link entry anda di kotak comment blog saya
7. Tag sekurang-kurangnya 2 orang rakan kpop bloggers.
dan pastikan mereka tahu.
8. Tarikh tutup : 10/6/2012


question
1. Sejak bila korang mula meminati music KPOP?
2.  Apa yang bestnya tentang KPOP yang orang lain perlu tahu?
3. Favourite artist/group (senaraikan seberapa banyak pon takpe)
4. Siapa ultimate bias korang?. Kalau rajin letak gambar sekali.
5. Antara banyak2 blog kpop bloggers. Blog siapa yang selalu korang
review. dan nyatakan 2 sebab.



now its my turn to answer da quests

answer

1. ak start minat kpop ne start 2009. uii, dah lama jugak eark ak minat kpop
2. artis dy much friendly then other artist. tu memang ak confirm. lagu dorang best2. espcially 2am. jiwang habis rh. diorang punya dance pon best.. macam 2pm, se7en ,banyak ag rh.
3. favourite ak?? haisy, panjang lah entry ne nanti.letak ckit2 je lah.
♥ 2pm
♥ 2am
♥ se7en
♥ b2st
♥ dalmatian
♥ aziatix
♥ big bang
♥ 2ne1
4. ultimate bias ak?? ♥ nichkhun  ♥ eddie shin ♥  g-dragon
5. dlu ak suka view blog ne [2pmnews] sbb byk information sal 2pm..  ak ne kan HOTTEST . haha. then skang blog tu dah tk bernyawa. ak suka terjah blog ne plak skang ne[ //  Mrsbaekyeol ] sebab best baca blog dy


my bias

 nichkhun


gd

eddie shin

kan da cakap kalo buat enrty sal kpop ne mmg pnjg lah entry ak.

tag
budakminatyoseob 

done! :)



PAST
FUTURE