Breath of Life
follow Dboard review entry linkies about


Yuyaa // 18 yo // engineering and computer science student
template by : leejaehyun
Photogenic Picture Contest By Si BiskuT Rangup
Saturday, 17 March 2012 • 15:27 • 1 comments

oke..hari nie aku nk msok contest sperti yg tertera diatas plak..tp,FYI,ak bkanlah seorang yang fotogenic oke.so,just mencuba nasib je lha.if i'm lucky,i'll get sumthing lha from this contest.xceli,da banyak contest aku msok,tapi,tk prnah nk mng. so,just mencuba nasib and pnoh kan entry blog aku je lha. 

 
bagi sesaper yang nak join,just click jer kt banner tu.

ak try cari pic aku yg nmpak aku ne seorang yang fotogenic,tp,ak tk jumpa.so , ne lha yg aku jmpa.
*still.nmpak.yg.aku.ne.seorang.yang.tidak.fotogenic*






 pic ne diambil maser ak pegi umah kawan aku.kt pantai ne.. opss .. ad org ckp pic ne 6pak cam dk plok jerr.. xceli tk pon. kawan ak tu rndah cket dri aku n ktorang lak dk rapat.. thats why nmpak cam plok gtu.
oke.


its time to tag people
mas
ma sist 
budak perasan kiut


PAST
FUTURE