Breath of Life
follow Dboard review entry linkies about


Yuyaa // 18 yo // engineering and computer science student
template by : leejaehyun
no tittle needed!
Tuesday, 13 March 2012 • 00:48 • 0 comments

13032012
12.44  a.m
kt ruang tamu dgr lagu 
That Should Be Me by JB


heyy..ssah jgak eark ad 2 acc fb ne..ak pon jd pning sbenarnya.ak tak taw nk gne acc yg mner.1st acc mmg rmai fren..compare to 2nd acc lha.but,1st acc tu,timeline lha.pliss!!ak tk suker timeline tu.dats why aku buad 2nd fb..tp,yg sadisnya,fren 2nd fb tu,cket jer fren..now,bkn aku jer yg pning..kwan aku pon png tgk aku un9..skejap yg tu..skejap yg ne..
haha.kasi pusing kpala kamu ya..sbenarnya boley jer law aku nk bkak kat google chrome satu and kt mozilla satu.tp,da prob is,aku tk suka gne mozilla..pning2..rse cam nk dlete jer 1st acc tu,,yg tmeline..tp,syg rh..

nah..kwn aku da siap post kt wall aku lagi..
click untuk tumbesaran..
hiraukan ape yg ak n kawan ak dk komen tu..mmg pning ad dua acc fb ne..dah lha paswed tumblr ak tk egt..tmbh masalah lg,paswed emel dy pon ak tk engat..*nyanyukbetolakuneyh* ne tak tua lgi..kalo da tua tk taw rh...pning...



nota kaki : aku sajer jer ltak screenshot tu..kasi femes cket fb aku ne..haha..screenshot tu tk de kaitan dgn yg hidop atau mati.sekian.trimas


PAST
FUTURE