Breath of Life
follow Dboard review entry linkies about


Yuyaa // 18 yo // engineering and computer science student
template by : leejaehyun
i hate kpOp??
Sunday, 1 January 2012 • 14:02 • 0 comments

semalam aku ade bukak blog sumone.blogwalking kat blog dy.pastu,kat blog achieve dy tu,aku ad nampak tittle post yg urghh!!well aku minat korea.tittle dy camne  i hate kpOp!! blog mencari publisiti murahan (^-^') . at first tu,ad sikit misunderstanding.aku ingat dy yg tk suka kpop tu tu.haha.sory lha afiq eark..then,lpas baca per yang afiq tulis tu baru aku taw,ad sumone ne wat blog juz for kutuk kpop.juz like what afiq have said before,ape yg dorung nak tulis tu,itu hak dorang.tapi jgn lha smpai menyakitkan hati orang lain.u should respect the other.tk salah lha nak minat kpop tu.kalo ko tak minat,tk yah lha dok kutuk-kutuk! dorang nak buad surgery pon,suke hati dorang lha.bukan kiter yang tanggung dosa dorunk.

i hate kpop




giler panas aku baca sumer ne.

Labels: ,



PAST
FUTURE