Breath of Life
follow Dboard review entry linkies about


Yuyaa // 18 yo // engineering and computer science student
template by : leejaehyun
hOsteL??arGgHh!! hate u!
Sunday, 1 January 2012 • 15:39 • 0 comments


esok,hari isnin..aku benci esok!!haha~~esok da kena pegi ostel..aku tak nak pegi ostel.ostel??sumtime best dk kat ostel.sumtimes tak!! best sebab...ntah!tak der reason kenapa best!!haha.fes week ne,mesti homesick kan??adui~~arGgHh!!aku tak kira,minggu ne aku nak bawak jgak nset.biar lha ma aku tk kasi pon.nset ne,minggu fes penting taw.tak kan lha nk gune public phone tu.aku nak bawak jugak phone tu. i dun care!! haha.forgot.azam tahon baru aku,da tk nak langgar peraturan lagi.hehe.tapi,kali ne terdesak la.homesick.tk pe-tk pe..darurat!!haha.kenapa aku mesti dok hostel haA??wondering ne...hurm..kenapa eark??hadui~kenapa lha hostel tu wujud.kalau lha tak wujud.mesti best.mesti aku tk yah dok ostel!!sumbody help me....


Labels:



PAST
FUTURE