Breath of Life
follow Dboard review entry linkies about


Yuyaa // 18 yo // engineering and computer science student
template by : leejaehyun
guy! read this!
Monday, 2 January 2012 • 01:07 • 0 comments


guys!u know what?i've read a fact about gurlz.pompuan tk suka llaki yang banyak senyum.ne aku baca kat blog kawan aku.she wrote this.haha~dan aku setuju sratus percent.seryes aku cakap,aku suke llaki yang sombong.yang ego.yang kurang senyum.dorang nampak macho rh.tapi,ego tu,tk lha sampai tk nak ngaku kslahan o what.tpi,yer lha..ego..tk nak ego sangat. tapi,kalo llaki yg muka dy tu sweet,jambu cam kimboem,dafi,zoey..aku suka tengok diorang senyum.so.conclusionnyer,pompuan mmg tk suke lelaki yang suka senyum banyak2.haha~guy,kurangkan kan senyuman korang k..haha~kiding lha.dun worry,still ade pompuan yg suka llaki yg banyak senyum ne.haha.oke lha.da ngantok ne.chou dulu!


nota kaki : entah ape yg aku merapu ne!!

Labels:



PAST
FUTURE