Breath of Life
follow Dboard review entry linkies about


Yuyaa // 18 yo // engineering and computer science student
template by : leejaehyun
f0rm4 bukanlah tahun untuk HONEYMOON!!
Friday, 13 January 2012 • 00:50 • 1 comments

 
heyy!!korang baca takk tittle kat atas tu..taw tak.lepas sorang-sorang cikgu masok kelas cakap "form 4 bukanlha tahun untuk honeymoon" memang lha..tapi,still nak rehat jgak selepas stahon dk struggle!! letey woOo!!  and,kalo korang nak taw,for this two year,aku mmg kne study betul2.aku dah lha amek 11 subjek.banyak takk?banyak takK??haha.mmg banyak.nak sturie cket sal subjek yg aku amek ne.yang killer2 jer.

Bahasa Arab Komunikasi
ne subjek yang paling aku takot skali.mmg killer arh..tapi,nak wat camner,da studi kat skola agama,mmg wajib arr amek subjek ne.And,kalo masa Ba ne,mmg aku sentiasa dup-dap dup-dap lha..mana tak nyer,ckgu disiplin yang ngajar aku Ba ne.da lha taon lepas da penah kantoi tudom singkat.haha.tapi,seb baek dy dah tak ingat kat aku

Chemistry
haA~ne subjek killer yang paling aku minat skali.mmg minat arr chemy ne.ntah,tp,aku mmg suka chemy.buad masa skunk,aku rasa chemy mmg senang giler.haha.skunk lha.esok lusa sape taw.tapi,arap senang sampai bila2 lha.haha.

Biology
bio?kalo dulu sebelom blaja mende ne,mmg aku tak minat gler2 rh..tapi,skunk aku da minat bio ne.lepas buad exprimnt ae tu.haha

Add math
haAa~add mate pon aku minat.tapi,baru blaja chapter one.tu sbb minat.sbb dy masey senang.bila dah blaja chapter 4,5 minat tu...ad lagi ke takk,aku pon tk taw.

Physic
physic?ntah lha.aku lom lagi blajar physic.so,aku tk boley nak kata yang aku ne suke physic or not.,physic ne,ckg bru jer dk trg kan alatan dy and sal paper physic.so,tk taw lha.

Modern Mathematic
mod mate pon aku minat jugak.sebab bagi aku,mod mate ne,lagi senang dari add mate.aku mmg suka modmate!!LAPH U MODERN MATHEMATIC!!!

Labels:



PAST
FUTURE