Breath of Life
follow Dboard review entry linkies about


Yuyaa // 18 yo // engineering and computer science student
template by : leejaehyun
betulke cinta pertama susah dilupakan?
Wednesday, 14 December 2011 • 00:26 • 0 comments

aikk!!td baru je cakap sal cinta pertama susah dilupakan berbanding kkasih pertama.skunk ne tanyer balik.pelik2!! haha~~whateverlah..tp,betulke cinta pertama ssh dilupakan??
selalu baca kat novel pasal cinta pertama tak boleh dilupakan. special la kononnye kan. tapi, betul ke ? rasanya kalau player tu, kalau dah bukan main banyak lagi cinta lepas cinta pertama tu, mcm mustahil je dia nak igt lagi. kan ? and how bout those yg after their first love they totally fall into someone yg better and their love are stronger ? haaa. mcm mana mcm mana ? jeng jeng jeng. so aku bangkang yg cinta pertama susah dilupakan.bangkang??ntah lah..50-50 kot..tadi bukan maen ak konfiden yg cinta pertama ssh dilupakan.skunk ne, 50-50 lak..ahaX~~

okay. second case.
masa zaman sekolah rendah, zaman tadika ke, senang cerita zaman kanak kanak rebena, pernah tak korg ade crush kat orang ? erhh. of course lah ada kan~ tak payah tipu ckp tak ada.ehh ehh ini bukan masa dah pandai cakap face to face tau ! ni nak cakap masa zaman pakai surat cinta. 


jangan tipu cakap tak ada eh. siap bagi lirik lagu lagi kan ? baik mengaku cepat. hahaha. tulis surat mcm dekat atas ni. pastu bagi kat budak yg disukai tu. letak dalam sampul warna pink suruh member bagi. siap tulis dari secret admirer. i love you lah i miss you lah i nak peluk u lah. okay itu tipu. masa kecik kecik tak reti peluk cium lagi. dah besar baru reti. ehem.

okay, lepas tu ada dua kemungkinan, korang akan dilayan or direject. certain case kena reject. kesian kesian. takpe, I ade kalau u kena reject. bila da kena reject masa tu kan kecik lagi, so takde la nak menangis beria sampai rasa nak bunuh diri. kan ? masa tu relax je, chill je. dia taknak ? takpe. aku try kat budak lain. hahaha. biasa laa. budak budak kan ? :D

okay so time passes by, pejam celik dah lebih 5 tahun incident memalukan (direject) tu jadi. so korang pun dah ada bf/gf and dah lupa lah. or korang baru break up and tgh single dan dlm proses mencari. tiba tiba~

tiba tiba korang rasa bosan dan ada org IM. jeng jeng jengg. si dia yg reject korang dulu tuh ! sekarang dah besar tapi tak comel macam masa kecik kecik dah laa kan. dan dia boleh pulak cakap pasal kes surat cinta dulu tuh ! siap  cakap I ada simpan lagi surat U tau. 

GILAAA MALU okayy ! kan ? tak malu ke kalau mcm tu ? malu lah kan ? yelaa. masa tu dah la tgh terhegeh hegeh kat dia tapi dia reject. sekali dia dtg balik kot, ungkit pulak pasal tu kan. ciss. nak malukan aku la tuh. ehh tak tak. jgn salah faham. ni bukan cerita aku. bukan bukan. tak ada kena mengena pun dengan aku. ini saja reka je. bayangkan je~ 

so kira macam cinta pertama datang kembali ke ? choyy. ini bukan cinta pertama lah. ini cinta monyet nyet nyet nama nya. haihh.



sweet kan kalau jadi mcm tu ? kan ? hehe ;)

Labels:



PAST
FUTURE