Breath of Life
follow Dboard review entry linkies about


Yuyaa // 18 yo // engineering and computer science student
template by : leejaehyun
suka sukie maA♥ ♥
Thursday, 29 December 2011 • 03:55 • 1 comments

aku da tak der sturie lha nk bersturie murie malam ne,so,aku nak sturie benda yang  da lepas lha.tk silap aku,dalam 15 o 16 dec gitu  lha.haha.masa tu,parents aku tk der,peg umah nenek aku.haha.then,aku ajak lerr kawan aku tidor kat umah aku.tp,tk jd un.kitorunk wat kejer giler cket malam tu.hehe.tk gler pon..just make-up2 and shawl'ing' jer..haha.da lha mekup tu jd putih dah.then,kawan aku tu edit lak pic tu.sebijik  cam antu.tk cayer?korang layan je lha pic ne.







Labels:



PAST
FUTURE